Omschrijving

In de Gentse kanaalzone zijn er verschillende bedrijventerreinen te koop, gelegen tussen de R4 en het kanaal Gent-Terneuzen.

Het bedrijventerrein 'Nest' bevindt zich op 15min. rijden van het centrum Gent. Dit zorgt voor een aangenaam woon- en werkklimaat.
Het bedrijventerrein spitst zich voornamelijk toe op het transportvervoer, doch is er rechtstreeks openbaar vervoer vanuit het centrum Gent en naar de gemeente Evergem. Het bedrijventerrein 'Nest' is trouwens ook volledig voorzien op fiets-en recreatief verkeer.

Er kan gekozen worden uit diverse kwalitatieve en uitgeruste percelen en dit tegen competitieve prijzen en in flexibele oppervlakten. Concreet wil dit zeggen dat een geïnteresseerde zelf kan bepalen hoe groot het perceel is dat hij wil aanschaffen. De kavelgrootte kan op die manier variëren van min. 2500 m2 tot 15ha.

Om u goed te kunnen informeren over de verschillende percelen, neemt u best contact op met Stefaan De Beule (vastgoedmakelaar en architect), die reeds verschillende projecten realiseerde in deze buurt als architect.
Hij kan u uiteraard ook voorzien van alle stedenbouwkundige voorschriften en het juiste advies.

De aangeduide prijs is de prijs voor een lot van 2500m2.

Financiële info

Prijs € 250.000,00
Registratierechten en erelonen € 28.487,88

Geografische info

Adres Grote Nest 1
Gemeente Evergem (9940)
Omgeving Industrieel

Overige Info

Vrij op onmiddellijk

Bebouwing

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Industriegebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee

Panden in de buurt