Omschrijving

Vlakbij het centrum van Kerkbrugge, vlakbij R4, dichtbij Gent en Centrum Evergem, vindt u deze energiezuinige woning. De woning zal half juni opgeleverd worden en volledig afgewerkt zijn. Het project zal afgewerkt zijn met zeer kwalitatieve materialen, uitgevoerd door lokale aannemers bij wie hun stiel nog altijd hun visitekaartje is.
De woning beschikt over een zeer ruime leefruimte met moderne open keuken met kookeiland gesitueerd aan de tuin. Alle toestellen zijn aanwezig: vaatwasser, combi-oven, kookplaat, wasbak, ruime koelkast en aparte diepvriezer. Ter hoogte van de eetplaats is het plafond hoger uitgevoerd om voor extra licht in de leefruimte te zorgen. Aan de keuken is een zeer ruime berging waar zowel de technieken (Hoogrendementsketel en ventilatiegroep) zijn, als ruimte voor wasmachine enz.... Los daarvan is er nog zeer veel ruimte om voorraad te plaatsen. Het raam in de living is voorzien van een elektrisch rolluik om voor extra privacy te zorgen.
Vanuit de living bereik je via een prachtige glazen deur (steellook) de inkom die verbinding maakt naar de slaapkamers boven en naar de garage en slaapkamer op het gelijkvloers (voorzien van parket) . De garage is voorzien van een sectionaalpoort (Hörman) die zowel van op afstand als met een codeklavier kan geopend worden. Via de houten trap (Trappen Smet) in de inkom bereikt u de verdieping waar drie ruime slaapkamers en een ruime badkamer zijn. De kamers en overloop zijn afgewerkt met eiken parket, de badkamer beschikt over een dubbel badkamermeubel met spiegel, ligbad en ruime inloopdouche. Op de overloop is nog een apart toilet voorzien.

En als u dacht dat dit het was, bent u verkeerd want een aangelegd terras en oprit zullen de woning volledig afwerken. In deze woning dient u enkel nog uw meubelen te plaatsen en gras te zaaien ;-) Op het platte dak zijn zonnepanelen voorzien waardoor de woning bijna energieneutraal (BEN) zal zijn! Hierdoor zal u niet alleen minder elektriciteit betalen maar zal u de eerste 5 jaar een vermindering krijgen op het kadastraal inkomen van maar liefst 50%!! De volledige woning is voorzien van vloerverwarming en wordt geventileerd met een systeem D met warmterecuperatie. Op de slaapkamers boven zijn al alle leidingen voorzien voor moest de nieuwe eigenaar ooit airco willen installeren.
Indien u naar een kwalitatieve woning op zoek bent in het Evergemse, aarzel dan niet om contact op te nemen met Stefaan De Beule ( die tevens ook architect is van deze woningen) . We garanderen u een kwalitatieve woning, op een zeer goeie locatie.
Bel Stefaan op 0476/62.69.15 voor een rondleiding ter plaatse.

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Geografische info

Adres Grovermansdreef 14
Gemeente Evergem (9940)
Omgeving Residentieel

Gelijkvloers

berging 10,83 m² Zeer ruime berg / wasplaats gesitueerd aan de keuken. Hier zijn ook de ketel, ventilatiegroep enzz... gesitueerd. Hier zijn de nodige voorzieningen getroffen voor plaatsen van wasmachine en droogkast.
garage 20,26 m² Ruime garage met sectionaalpoort van hörman. Poort is ook te bedienen via een codeklavier buiten op de gevel. Garage heeft toegang tot de inkom.
Inkomhal 7.22 m² Ruime inkomhal , die toegang geeft tot garage, slaapkamer en leefruimte via een steellook beglaasde deur met mat glas. In de inkom bevindt zich ook de houten trap naar boven.
leefruimte 43 m² Zeer ruime leefruimte met zeer mooie ingerichte keuken en kookeiland . Keuken is voorzien van alle toestellen, vaatwas, inductievuur, ijskast met diepvriesvak en dampkap ingewerkt in een vals plafond. De eetplaats is voorzien van een hoger plafond om via het schuifraam nog meer licht in de leefruimte te brengen. De zitruimte is voorzien van een lang smal raam met elektrisch rolluik. Aan de keuken is een zeer ruime berging gesitueerd. De leefruimte is afgewerkt met een grijze keramische tegel.
Slaapkamer 1 10.72 m² Slaapkamer op gelijkvloers, kan ook als bureau of speelkamer gebruikt worden. Voorzien van eiken parket.
Wc1 1.55 m² toilet aan inkom, voorzien van handwasbakje , bevloering in grijze keramische tegel

Verdieping 1

Badkamer 1 10.37 m² Ingerichte badkamer met ruime inloopdouche, bad en dubbel badkamermeubel
overloop 6,7 m² Overloop op verdieping, voorzien van parket
Slaapkamer 2 15.58 m² Voorzien van parket , alle nodige voorzieningen voor later airco te plaatsen zijn hier reeds voorzien.
Slaapkamer 3 11.88 m² Voorzien van parket , alle nodige voorzieningen voor later airco te plaatsen zijn hier reeds voorzien.
Slaapkamer 4 10.72 m² Voorzien van parket , alle nodige voorzieningen voor later airco te plaatsen zijn hier reeds voorzien.
Wc2 1.35 m² toilet op verdieping

Overige Info

Vrij op bij oplevering
Tuinoppervlakte 438 m²
Orientatie tuin NW
Tuin inrichting Niet aangelegd
Afstand tot openbaar vervoer 500 m
Afstand tot winkels 500 m
Afstand tot school 1000 m
Instapklaar ja

Bebouwing

Bouwjaar 2021
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal wc's 2
Nieuwbouw ja
Staat Nieuwe staat
Grond oppervlakte 438 m²
Bouw oppervlakte 116 m²
Woonoppervlakte 150,18 m²
Oppervlakte Gelijkvloers 93,58 m²
Oppervlakte 1e verdieping 56,60 m²
Perceelbreedte 10,95 m
Perceeldiepte 43 m
Gevelbreedte 7,25 m
Verdieping 1055
Aantal gevels 3
Diepte gelijkvloers 17,20 m
Zijgrenslinks 3,70 m
Type dak Plat dak
Dak Dak zal bij oplevering voorzien zijn van 11 panelen van 440 WP. Op het platte dak zitten alle nodige leidingen al klaar om later eventueel een warmtepomp te zetten voor airco. Deze leidingen zijn voorzien in alle slaapkamers, zodat, indien gewenst, de koper zonder kappen en breken airco units op de kamer kan voorzien.
Kroonlijsthoogte 6 m
Kadastraleafdeling 1e
Kadastralesectie A
Perceelnummer 1753
Elektrisch keuringsattest Verkregen, conform
E-peil 30

Comfort

Keukentype Hyper-Geïnstalleerd
Badkamer type Ingericht
Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming Verwarming op aardgas, overal is vloerverwarming voorzien. Op de slaapkamers boven zijn reeds de nodige voorzieningen getroffen indien de koper later airco units zou willen installeren.
Verwarmingsketel Individueel
Vloerverwarming ja
Centrale verwarming ja
Zonnepanelen ja
Bevloering Slaapkamers zijn voorzien van parket, de rest van de woning is voorzien van een keramische tegel 60x60 (kleur grijs)
Schrijnwerk buiten Kunststof
Rolluiken ja
Beschrijving rolluiken Er is enkel een rolluik voorzien in de living.
Beglazing Dubbel glas
Ramentekst Ramen afkomstig van de firma Timmerman (Kleit)
Videofoon ja
Bijkeuken ja
Aansluiting elektriciteit ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Type elektriciteitsmeter Enkelvoudige meter
Aansluiting riolering ja
Septische put ja
Aansluiting aardgas ja
Meter voor aardgas Individuele meter
Aansluiting telefoonlijn ja
Aansluiting Internet ja
Aansluiting waterleiding ja
Meter voor waterleiding Individuele meter
Waterput ja
Inhoud waterput (liter) 7500

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Rechterlijke herstelmaatregel Nee
Bestuursdwang Nee
Last onder dwangsom Nee
Minnelijke schikking Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
As-Built Attest verkregen Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee
Maakt deel uit van voorkeursbesluit of projectbesluit Nee
Beschermd pand? Nee
Beschermd monument Nee
Beschermd landschap Nee
Beschermd cultuurhistorisch landschap Nee
Beschermd stadsgezicht Nee
Beschermd dorpsgezicht Nee
Beschermde archeologische site Nee
Beschermde archeologische zone Nee
Beschermd archeologisch monument Nee

Panden in de buurt